Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor eldiven görmek

Rüyada mor eldiven görmek

Rüyada mor eldiven görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, geniş bir ev satın alacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, canının sıkılacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor eldiven gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız hakkında yorum yapılmasını veya diğerlerinin bazı işlerinizi tamamlamasını beklemeniz sadece zaman kaybı olabilir.

Rüyada mor eldiven görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik eldiveni giymek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada doktor eldiveni görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eldiven kaybetmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada bir çift eldiven görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret eder.

Rüyada naylon eldiven görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada plastik eldiven görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada örgü eldiven görmek bir hastalığa maruz kalacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments