Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneni öpmek

Rüyada anneni öpmek

Rüyada anneni öpmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, eline para geçeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, ruhen rahatlığa erileceğine işaret eder.

Rüyada anneni öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda hemen hemen her konuda bazı değişiklikler yapma ihtiyacı içindesiniz.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne babayı öpmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü annenin elini öpmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine alamet eder.

Rüyada anne babanın elini öpmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin annesini öpmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş annemin elini öpmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi öpmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine rivayet eder.

Rüyada anne elini öpmek yaralayacağına ve küstüreceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments