Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde yazı görmek

Rüyada elde yazı görmek

Rüyada elde yazı görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, malının artacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, çoluk çocuğa karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada elde yazı gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gereken konulara şu an zaman ayıramazsanız, ileride dağıtılacak ödüllerden pay almanız zor olabilir.

Rüyada elde yazı görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde arapça yazı görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elde saç görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, rakiplerin başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada elde kalp görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı elde tutmak uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde sivilce görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına işaret eder.

Rüyada elde leke görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sözleri tutulacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine işarettir.

Rüyada elde çil görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments