Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde saç görmek

Rüyada elde saç görmek

Rüyada elde saç görmek bekârlığına da veda edeceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada elde saç gördüyseniz:

  • Sözlerini yerine getirmekte zorlanan değil, zorlanmayan kişilere güvenerek hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada elde saç görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada elde fazla parmak görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elde alyans görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada elde poşet görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına delalettir.

Rüyada elde tutmak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, belalardan korunacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına inanılır.

Rüyada sol elde alyans görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada elde yüzde yara görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada elde böcek görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, mutluluğundan olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments