Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde leke görmek

Rüyada elde leke görmek

Rüyada elde leke görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, elinin de bollaşacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine inanılır.

Rüyada elde leke gördüyseniz:

  • Oayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada elde leke görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına tabir olunur.

Rüyada elde yüzde yara görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada elde bebek görmek rahat şekilde yaşayacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada elde taş görmek doğru haber almaya, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elde bıçak tutmak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalettir.

Rüyada elde valiz görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elde yara çıktığını görmek her şeyin ters gideceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına tabir olunur.

Rüyada elde altın görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, hastalıkların şifa bulacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments