Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde sivilce görmek

Rüyada elde sivilce görmek

Rüyada elde sivilce görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, bir bebek sahibi olunacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada elde sivilce gördüyseniz:

  • Söylenenler önemli olabilir.

Rüyada elde sivilce görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol elde kan görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, maddi imkânlarının artacağına inanılır.

Rüyada elde altın görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada elde hamur açmak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine alamet eder.

Rüyada elde poşet görmek işlerin eski haline döneceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada elde arapça yazı görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, başarıları ile tanınacağına delalet eder.

Rüyada elde leke görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, şansının ve bahtının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elde bıçak görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments