Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı elde tutmak

Rüyada yılanı elde tutmak

Rüyada yılanı elde tutmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada yılanı elde tutmak gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilirler.

Rüyada yılanı elde tutmak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada elde bıçak tutmak adının fesada karışacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına alamet eder.

Rüyada elde tutmak yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, işlere nazar değeceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabıyı elde tutmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada güvercin elde tutmak dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalet eder.

Rüyada elde kuran tutmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada elde balık tutmak inancını bir kenara atacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine delalet eder.

Rüyada elde dikiş görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments