Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde telefon görmek

Rüyada elde telefon görmek

Rüyada elde telefon görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada elde telefon gördüyseniz:

  • Gerçekleri olduğu gibi kabul etmek siz dahil, herkese daha iyi gelebilir.

Rüyada elde telefon görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, endişeli durumların son bulacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada elde bulaşık yıkamak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sol elde yara görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, güzel işler yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Rüyada elde balık görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada elde leke görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, hobilerine eğileceğine delalet eder.

Rüyada elde et görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, düzenli bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada elde valiz görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada elde sümük görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments