Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde valiz görmek

Rüyada elde valiz görmek

Rüyada elde valiz görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine delalettir.

Rüyada elde valiz gördüyseniz:

  • Sizi bir tartışmanın içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada elde valiz görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, elindeki imkanların artacağına delalettir.

Rüyada elde kuran tutmak huzur ve kazanç getireceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı elde tutmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ağız tadından olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır elde yıkamak müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kazanç elde etmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, ana baba duası alınacağına, sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol elde yara görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işinden ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elde çıban görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına işaret eder.

Rüyada sol elde kan görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments