Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde balık görmek

Rüyada elde balık görmek

Rüyada elde balık görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına rivayet eder.

Rüyada elde balık gördüyseniz:

  • Meydana gelen olay kaçınılmaz olabilir.

Rüyada elde balık görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına tabir olunur.

Rüyada elde balık tutmak toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada elde kuran tutmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, güzel davetler alacağına tabir olunur.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Rüyada elde sümük görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine yorulur.

Rüyada elde çıban görmek hastalığının düzeleceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada sol elde yüzük görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, kazançlı adımlar atılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elde ben görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments