Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde et görmek

Rüyada elde et görmek

Rüyada elde et görmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elde et gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilir, faydalı arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada elde et görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına yorulur.

Rüyada elde sivilce görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sıkıntılarını çözeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada sol elde yara görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine yorulur.

Rüyada güvercin elde tutmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada elde sigara görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yalnız kalmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada elde dikiş görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sol elde kına görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, özlem gidereceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments