Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde morluk görmek

Rüyada elde morluk görmek

Rüyada elde morluk görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hayatının zorlaşacağına, evi yoksa ev alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına alamet eder.

Rüyada elde morluk gördüyseniz:

  • Gayrimenkul yatırımları, anlaşmalar ya da resmi evraklar gibi konularda lehinize gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada elde morluk görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sol elde altın yüzük görmek borçlanıp, hasta olacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada elde dövme görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ elde yüzük görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde balık görmek kurtuluşa kavuşacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elde kına görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, büyük bir başarının elde edileceğine delalet eder.

Rüyada elde saç görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada elde mantar görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments