Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elde altın yüzük görmek

Rüyada sol elde altın yüzük görmek

Rüyada sol elde altın yüzük görmek bir uzmana başvurulacağına, aksiliklerin aşılacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada sol elde altın yüzük gördüyseniz:

  • Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada sol elde altın yüzük görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada sol elde yüzük görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elde altın yüzük görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol elde alyans görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol elde kan görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına işarettir.

Rüyada sol elde yara görmek her zaman haklının yanında olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol elde kına görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments