Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde altın görmek

Rüyada elde altın görmek

Rüyada elde altın görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işarettir.

Rüyada elde altın gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki insanların ya da gelişme gösteren olayların sabrınızı zorlayacak dereceye gelmesi sizi sıkıyor, baskı altında gibisiniz.

Rüyada sağ elde altın yüzük görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada elde altın görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalettir.

Rüyada sol elde altın yüzük görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada elde bebek görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, makamının artacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine inanılır.

Rüyada elde küpe görmek mali gücünü yitireceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada elde anahtar görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kendisine kızacağına, kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elde kağıt para görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada elde sivilce görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments