Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde kuran görmek

Rüyada elde kuran görmek

Rüyada elde kuran görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, yolculuğa, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada elde kuran gördüyseniz:

  • İstediğiniz veya beklediğiniz anlaşmalar veya işler sonuçlanabilir.

Rüyada elde kuran görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada elde kuran tutmak mutsuz ve huzursuz olacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ elde yüzük görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, galibiyet kazanacağına yorulur.

Rüyada elde sabun görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, şansın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elde yumurta görmek büyük bir adım atılacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Rüyada iki elde kına görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, üzüntülerin sona ereceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işarettir.

Rüyada sol elde yüzük görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına delalet eder.

Rüyada elde telefon görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments