Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar lekesi görmek

Rüyada nar lekesi görmek

Rüyada nar lekesi görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar lekesi gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerinizin size tatmin vermemesi olasıdır.

Rüyada nar lekesi görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, birikmiş parasının olacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nar pişirmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin nar yediğini görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nar fidanı görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, hayatın pahalılaşmasına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada nar toplamak ve yemek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tane nar görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nar suyu içtiğini görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nar satın almak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments