Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kolunu kesmek

Rüyada birinin kolunu kesmek

Rüyada birinin kolunu kesmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Sizi bazı tartışmaların içerisine çekmek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada bıçakla kolunu kesmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada gömlek kolu kesmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, yarasını saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan kolu kesmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun kolunu kesmek iyi günler yaşayacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, böylece kendine güveneceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin kolunu kesmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, mallarının artacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada bebek kolu kesmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol kolu kesmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin kolunu kesmek iş projelerinin gerçek olacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments