Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemer aldığını görmek

Rüyada kemer aldığını görmek

Rüyada kemer aldığını görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kemer aldığını gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler veren kişilere dikkat edin.

Rüyada kemer aldığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kemer takmak sorunların aşılacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada kemerle adam öldürmek canının sıkılacağına, sıkıntıya düşüreceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kemerini kaybetmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, sevgisinin artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalettir.

Rüyada kopuk kemer görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, tatsız haberlerin alınacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine rivayet eder.

Rüyada erkek kemer görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kemerle dövülmek huzurun kaçacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden kemer almak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments