Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakkal dükkanı açmak

Rüyada bakkal dükkanı açmak

Rüyada bakkal dükkanı açmak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bakkal dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Vergiler, anlaşmalar, işle ilgili diğer başlıklar veya hukuki konular ilgi bekliyor.

Rüyada dükkan açmak iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada küçük dükkan açmak muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuhafiye dükkanı açmak insanlara yol göstereceğine, masumluğunu ispat edeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada sarraf dükkanı açmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı dükkanı açmak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine işarettir.

Rüyada balık dükkanı açmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments