Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev dükkan açmak

Rüyada ev dükkan açmak

Rüyada ev dükkan açmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, depresyona gireceğine, kendisini geliştireceğine işarettir.

Rüyada ev dükkan açmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikleri herkesin bilmesi gerekmiyor.

Rüyada ev dükkan açmak kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına tabir olunur.

Rüyada züccaciye dükkanı açmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada ortak dükkan açmak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntısından kurtulacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına tabir olunur.

Rüyada dükkan kapısı açmak fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlıcı dükkanı açmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan kapısını açmak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada lokum dükkanı açmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, esenliği bulacağına rivayet eder.

Rüyada takı dükkanı açmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments