Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ela gözlü birini görmek

Rüyada ela gözlü birini görmek

Rüyada ela gözlü birini görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, nasiplerini alacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine inanılır.

Rüyada ela gözlü birini gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren somut çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada gözlerinin ela olduğunu görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada ela gözlü birini görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, ilim irfan öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ela göz görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kimse ile tartışmayacağına delalettir.

Rüyada elazığ gitmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalettir.

Rüyada elazığua gitmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına yorulur.

Rüyada elazığ görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine delalettir.

Rüyada kendi gözünün kanadığını görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada gözü sürmeli erkek görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments