Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin ela olduğunu görmek

Rüyada gözlerinin ela olduğunu görmek

Rüyada gözlerinin ela olduğunu görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, alanında marka bir isim olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yeni işlere gireceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada gözlerinin ela olduğunu gördüyseniz:

  • Nasıl olsa her şeyi yoluna koyarım diyerek umursamaz bir yapının size hakim olmasına izin veriyorsunuz.

Rüyada ela göz görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ela gözlü birini görmek hüsrana uğrayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin ela olduğunu görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada elazığ görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalet eder.

Rüyada elazığua gitmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine inanılır.

Rüyada elazığ gitmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, rızık bolluğu içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanla göz göze gelmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada sağ gözünü görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments