Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü sürmeli erkek görmek

Rüyada gözü sürmeli erkek görmek

Rüyada gözü sürmeli erkek görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözü sürmeli erkek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri ilerlemenizin önünde set oluşturabilir.

Rüyada gözleri sürmeli erkek görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, büyük özgüven kazanacağına, büyük zararlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada gözü sürmeli erkek görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada gözü sürmeli görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerini sürmeli görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine tabir olunur.

Rüyada gözleri sürmeli görmek yeterli kimse haline geleceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gözünü sürmeli görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, endişelerin biteceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada gözleri sürmeli bebek görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, günahlara yorulur.

Rüyada erkeği sürmeli görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments