Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elazığ görmek

Rüyada elazığ görmek

Rüyada elazığ görmek bundan güç ve cesaret alacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada elazığ gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalı, farklı şeyler denemelisiniz.

Rüyada ela göz görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada elazığua gitmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, ömrünün de uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerinin ela olduğunu görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elazığ gitmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada elazığ görmek herkesin yardımına koşacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine rivayet eder.

Rüyada ela gözlü birini görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments