Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ela göz görmek

Rüyada ela göz görmek

Rüyada ela göz görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, bol bol moral depolanacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sevinçli haberler geleceğine yorulur.

Rüyada ela göz gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir veya yakındaki bir kişiyle farklı boyutta bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Rüyada ela gözlü birini görmek hayır getirecek yollara girileceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ela göz görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin ela olduğunu görmek yüksek moral sahibi olunacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada elazığua gitmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada elazığ görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Rüyada elazığ gitmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Rüyada kırmızı gözlü kadın görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada lacivert göz kalemi görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments