Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini lekeli görmek

Rüyada ellerini lekeli görmek

Rüyada ellerini lekeli görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, işlerinin sarpa saracağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına alamet eder.

Rüyada ellerini lekeli gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş ortamlar yaratılabilir.

Rüyada elinde leke görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada el üzerinde leke görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada ellerini lekeli görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında siyah leke görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına tabir olunur.

Rüyada kan lekeleri görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada lekeli külot görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalettir.

Rüyada vücut lekesi görmek keyfinin kaçacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına alamet eder.

Rüyada yüzde lekeler görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments