Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el üstünde ben görmek

Rüyada el üstünde ben görmek

Rüyada el üstünde ben görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına yorulur.

Rüyada el üstünde ben gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı, yeteneklerinizi veya takviminizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada el üstünde ben görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sorunların hallolacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Rüyada elinde ben görmek güven kaybı yaşanacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada elinin üstünde yılan görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerinin üstünde yürümek üzüleceğine ve yıkılacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinin üstünde örümcek görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada elinin üstünde kıl görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine inanılır.

Rüyada ellerin üstünde yürümek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinin üstünde karınca görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments