Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin üstünde kıl görmek

Rüyada elinin üstünde kıl görmek

Rüyada elinin üstünde kıl görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinin üstünde kıl gördüyseniz:

  • Duygusal, ticari veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda, her ne kadar uygulanmış veya bilinir yöntemlerden ya da gidişten farklı da olsa sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada elinin üstünde kıl görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, acı veren kazalara alamet etmektedir.

Rüyada memenin üstünde kıl görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına delalet eder.

Rüyada burun üstünde kıl görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada dudak üstünde kıl görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına işarettir.

Rüyada burun üstünden kıl koparmak geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada ayak üstünde kıl görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek artık hayatının bir düzene gireceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada ellerin üstünde yürümek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, yeni bir yola gireceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments