Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin üstünde yılan görmek

Rüyada elinin üstünde yılan görmek

Rüyada elinin üstünde yılan görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, işinden geri kalacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinin üstünde yılan gördüyseniz:

  • Canlı görünmeye çalışın.

Rüyada elinin üstünde yılan görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, parasının ve malının çoğalacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın üstünden atlamak rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine alamet eder.

Rüyada yılan üstünden atlamak ticarette ilerleyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşın üstünde yılan görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Rüyada yılanların üstünden atlamak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, sevilen birinin geleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar üstünde yılan görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalettir.

Rüyada kar üstünde yılan görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına delalettir.

Rüyada toprak üstünde yılan görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi olarak büyüyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments