Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el sevmek

Rüyada el sevmek

Rüyada el sevmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada el sevmek gördüyseniz:

  • Belli konularda sizi yanıltmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sevdiği kişiyle el sıkışmak girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak kısmetlerinin çoğalacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği insanın elini tutmak tatsızlıklar çıkacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini elini tutmak çok iyi işler yapılacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, onurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin elini görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hayırlı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak düşmanlarımızı alt etmeye, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle el ele tutuşmak bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments