Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin elini görmek

Rüyada sevdiğinin elini görmek

Rüyada sevdiğinin elini görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tutmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin elinde silah görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, hastalıklarının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini ısırmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın elini tutmak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Rüyada el sevmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle el ele tutuşmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments