Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle el ele tutuşmak

Rüyada sevdiğinle el ele tutuşmak

Rüyada sevdiğinle el ele tutuşmak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, kendisini geliştireceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Belli durumların yararınıza çalışmasını sağlayıp sağlayamayacağınız veya yararına çalışmasını sağlayacak yollar bulup bulamayacağınız konusu kafanızı meşgul edebilir.

Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin biriyle el ele tutuşmak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla el ele tutuşmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiği insanla el ele tutuşmak yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle el ele tutuşmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla el ele tutuşmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak evdeki nimetin çoğalacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, konforunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments