Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boynunu koklamak

Rüyada birinin boynunu koklamak

Rüyada birinin boynunu koklamak öz güven kazanacağına, sağlığının yerine geleceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birinin boynunu koklamak gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi çekemeyerek değişik sorunlar çıkartabilirler.

Rüyada birinin boynunu koklamak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynunu koklamak kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına tabir olunur.

Rüyada lavanta koklamak rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada çok güzel koku koklamak kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada insan koklamak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalet eder.

Rüyada fesleğen koklamak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı gül koklamak zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulur.

Rüyada kadın koklamak nimet bolluğu yaşayacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments