Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el kanaması görmek

Rüyada el kanaması görmek

Rüyada el kanaması görmek her şeyin sarpa saracağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, artık daha dikkatli davranacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada el kanaması gördüyseniz:

  • Eski şartların devam etmesi sizin için daha elverişlidir.

Rüyada elin kanamasını görmek kendi işinin sahibi olacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, kişinin fena halde yanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada el kanaması görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına delalet eder.

Rüyada elini kana bulamak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, rütbesinin artacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada burnun kanamasını görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyin kanaması geçirdiğini görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yaşama sevincine kavuşacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada kanaması olmak manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya kanamadığını görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına delalet eder.

Rüyada bacak kanaması görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, sorunlarının azalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments