Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini kana bulamak

Rüyada elini kana bulamak

Rüyada elini kana bulamak dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada elini kana bulamak gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplamalar nedeniyle, orantısız güç kullanımıyla halledilmeye çalışan işler söz konusu olabilir.

Rüyada elini kana bulamak karşısına kötü kişilerin çıkacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada el kanaması görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elin kanamasını görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanaması gelmek kişinin sıkıntıların artacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada kadının kanaması olduğunu görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kanama geçirmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, makama ve rızka sahip olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalettir.

Rüyada gözün kanamasını görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada beyin kanaması görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments