Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanaması olmak

Rüyada kanaması olmak

Rüyada kanaması olmak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, işinin yoluna gireceğine, günlerini bunun için harcayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanaması olmak gördüyseniz:

  • Tutkulu kişiler özel yaşamınızda rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

Rüyada musluktan kana kana su içmek iş hayatında terfi alınacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına alamet eder.

Rüyada elin kanamasını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına rivayet eder.

Rüyada iç kanama görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine inanılır.

Rüyada baş kanaması görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet eder.

Rüyada dudağının kanamasını görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada kana kana bira içmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünün kanamasını görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada göz kanaması görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine, alım gücünün artmasına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments