Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el izi görmek

Rüyada el izi görmek

Rüyada el izi görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, yaşamına bakacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına işarettir.

Rüyada el izi gördüyseniz:

  • Yüksek fiziksel enerjiniz size devamlı olarak aşırı itilimler verebilir.

Rüyada duvarda el izi görmek makamının tehlikeye gireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına işarettir.

Rüyada el izi görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, kendini yiyip bitireceğine işarettir.

Rüyada jilet izi görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalettir.

Rüyada ayak izi görmek haklılığının anlaşılacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada uyurken izlendiğini görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sırtında iz görmek darlığa düşeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada iza vakia suresini okumak şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak izi takip etmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments