Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyurken izlendiğini görmek

Rüyada uyurken izlendiğini görmek

Rüyada uyurken izlendiğini görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, huzur ve saadet bulacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada uyurken izlendiğini gördüyseniz:

  • Farklı kültürler ilginizi çekebilir.

Rüyada uyurken izlendiğini görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine işarettir.

Rüyada uyurken izlenmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini uyurken görmek bilgiyle donanacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine rivayet eder.

Rüyada bir başkasını uyurken görmek rahata erileceğine, deşarj olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada bir kişiyi uyurken görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hem de çok üzüleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği uyurken görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet eder.

Rüyada uyurken yılan görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada anne babayı uyurken görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments