Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak izi görmek

Rüyada ayak izi görmek

Rüyada ayak izi görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak izi gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz durumlar için üzülerek veya öfkelenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada çamurda ayak izi görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, çok kötü günler yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına yorulur.

Rüyada köpek ayak izi görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak izi görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına alamet eder.

Rüyada kar üzerinde ayak izi görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sevdiğine kavuşacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük ayak izi görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalettir.

Rüyada karda ayak izleri görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak izlerini görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada duvarda ayak izi görmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments