Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda el izi görmek

Rüyada duvarda el izi görmek

Rüyada duvarda el izi görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda el izi gördüyseniz:

  • Seyahatler, yer değişikliği veya yeni öğrenilen bilgiler yeni fırsatları da beraberinde getirebilir.

Rüyada duvarda el izi görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarda ayak izi görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada el izi görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada büyük ayak izi görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalettir.

Rüyada izne ayrılmak bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, birikmiş parasının olacağına rivayet eder.

Rüyada banyo yaparken izlendiğini görmek emellere ulaşılacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada vucudunda yanık izi görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, başarıları ile konuşulacağına, yardımın alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments