Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik işareti görmek

Rüyada trafik işareti görmek

Rüyada trafik işareti görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, kazanç ve kar getireceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine delalettir.

Rüyada trafik işareti gördüyseniz:

  • Aslında kendinizi ifade etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada trafik işaretleri görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, kimseye borçlanmayacağına delalettir.

Rüyada trafik işareti görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine delalettir.

Rüyada eksi işareti görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada barış işareti görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına yorulmaktadır.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine işaret eder.

Rüyada şeytan işareti görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada parmakla işaret etmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, adımlarını daha sağlam atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments