Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el hareketi görmek

Rüyada el hareketi görmek

Rüyada el hareketi görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada el hareketi gördüyseniz:

  • Keyfini çıkartın.

Rüyada el hareketi görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işarettir.

Rüyada el hareketi çekmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, hastalıklarının biteceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin hareket ettiğini görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine yorulur.

Rüyada ayın hareket ettiğini görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına alamet eder.

Rüyada akrobatik hareketler yapmak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hareket edemediğini görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, günahlarının affedileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada hareketli bebek görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada cisimleri hareket ettirdiğini görmek işinin en iyisi olacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments