Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el hareketi çekmek

Rüyada el hareketi çekmek

Rüyada el hareketi çekmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada el hareketi çekmek gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir adamla yapacağınız bir görüşme şansızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada el hareketi çekmek iş yeri sahibi olacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hareket çekmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada el hareketi görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada hareket edemediğini görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada hareketli yıldızlar görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada hareketli yılan görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine delalet eder.

Rüyada ölünün hareket ettiğini görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments