Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrobatik hareketler yapmak

Rüyada akrobatik hareketler yapmak

Rüyada akrobatik hareketler yapmak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, bazen fakirlik görüleceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, parasız kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrobatik hareketler yapmak gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.

Rüyada akrobatik hareketler yapmak yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hareket yapmak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, işlerin düzeleceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına işaret eder.

Rüyada cisimlerin hareket ettiğini görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına işarettir.

Rüyada hareketli yıldızlar görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kabenin hareket ettiğini görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hareket eden yılan görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada evin hareket ettiğini görmek üzüleceğine, yıkılacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşyaların hareket ettiğini görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments