Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hareketli yılan görmek

Rüyada hareketli yılan görmek

Rüyada hareketli yılan görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hareketli yılan gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada hareketsiz yılan görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hareket eden yılan görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hareketli yılan görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada dağların hareket ettiğini görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hareketli bebek görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok hızlı hareket etmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağır hareket etmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hareket etmek bereketin geleceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments