Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran göstermek

Rüyada kuran göstermek

Rüyada kuran göstermek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına yorulur.

Rüyada kuran göstermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygularınızı ya da sağlığınızı ilgilendiren konuları tartışmaktan ilk etaptan kaçınabilir ya da tartışmalar sonucunda çok yararlı sonuçlara varabilirsiniz.

Rüyada kuran göstermek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyizini göstermek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak göstermek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını göstermek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, büyük bir işin sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kıbleyi göstermek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine şefkat göstermek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada kıçını göstermek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine kıbleyi göstermek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments