Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi üzüm görmek

Rüyada ekşi üzüm görmek

Rüyada ekşi üzüm görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, huzurunun artacağına tabir olunur.

Rüyada ekşi üzüm gördüyseniz:

  • Tekrar bir araya gelmenizi sağlayacak bir organizasyon söz konusu olabilir.

Rüyada ekşi üzüm yemek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekşi üzüm görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi meyve görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, işlerinin hemen hallolacağına alamet eder.

Rüyada ekşi elma toplamak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sumak ekşisi görmek ün salacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada ekşi tat almak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına delalettir.

Rüyada ekşili ekmek görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ekşi peynir yemek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments