Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi meyve görmek

Rüyada ekşi meyve görmek

Rüyada ekşi meyve görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet eder.

Rüyada ekşi meyve gördüyseniz:

  • Maddi açıdan maceraya atılmamanızda fayda var.

Rüyada ekşi meyve görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, bir süre zorluk çekeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekşi meyve yemek insanlarla arasının iyi olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekşi erik yediğini görmek çevre değiştireceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine delalettir.

Rüyada ekşi salata yemek hayırlı bazı adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekşi tat almak rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına delalettir.

Rüyada ekşi çilek yemek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada ekşi yapmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalettir.

Rüyada ekşi armut yemek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, gönül hoşluğu içinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments