Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşili ekmek görmek

Rüyada ekşili ekmek görmek

Rüyada ekşili ekmek görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, işlerin yeni kapılar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekşili ekmek gördüyseniz:

  • Yanlışlığa yer bırakmamalısınız.

Rüyada ekşili ekmek görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine rivayet eder.

Rüyada ekşi ekmek yemek küs kimselerin barışacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada ekşi ekmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekşi çorba içmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, haneye bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar ekşisi içmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, ruhunun dinleneceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına işaret eder.

Rüyada ekşili çorba görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına alamet eder.

Rüyada ekşi yoğurt yemek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ekşi yeşil erik yemek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments