Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi tat almak

Rüyada ekşi tat almak

Rüyada ekşi tat almak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekşi tat almak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya bir süredir görmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ekşi tat almak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kan tadı almak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına delalet eder.

Rüyada tat almak keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ona kol kanat gereceğine delalet eder.

Rüyada tatli kabak görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kendi sütünün tadına bakmak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tatli yemek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine rivayet eder.

Rüyada içkinin tadına bakmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz suyunun tadına bakmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments